Промоции
 
Инструкции

Виж инструкциите! - Кратки инструкции за работа с всички модели касови апарати!


 
Количка
0 продукта
 
Марки
 

Адаптери и акумулатори

Подредба по:
Адаптер 7.5V 3.3A
Адаптер 7.5V 3.3A
Адаптер 7.5V 3.3A
26.00 лв.  
Адаптер 24V 1.5A
Адаптер 24V 1.5A
Адаптер 24V 1.5A
54.00 лв.  
Адаптер фискало у-во "Датекс"-автомобил
Адаптер фискало у-во "Датекс"-автомобил
Адаптер за автомобил
32.00 лв.  
Адаптер  5V 1A /везна
Адаптер 5V 1A /везна
Адаптер 5V 1A /везна
29.00 лв.  
Адаптер 12V 2.5A / SUNNY
Адаптер 12V 2.5A / SUNNY
Адаптер 12V 2.5A / SUNNY
25.00 лв.  
Адаптер 24V 2.7A
Адаптер 24V 2.7A
Адаптер 24V 2.7A
62.00 лв.  
Информатор 11
Информатор 11
Информатор 11
1 162.00 лв.  
Акумулаторна батерия 6.0V2400mAh
Акумулаторна батерия 6.0V2400mAh
Акум.бат.6.0V2000mAh
28.00 лв.  
Акумулаторна батерия Li-Ion 7.4V2000mAh
Акумулаторна батерия Li-Ion 7.4V2000mAh
Акум.бат.Li-Ion 7.4V2000mAh
43.00 лв.  
Акумулаторна батерия 6.0V1800mAh
Акумулаторна батерия 6.0V1800mAh
Акум.бат.6.0V1800mAh
25.00 лв.  
Адаптер 9.6V 0.51А
Адаптер 9.6V 0.51А
Адаптер 9.6V 0.51А
15.00 лв.  
Адаптер 12V 3.5A
Адаптер 12V 3.5A
Адаптер 12V 3.5A
25.00 лв.  
Адаптер 12V 2.5A / CWT
Адаптер 12V 2.5A / CWT
Адаптер 12V 2.5A / CWT
25.00 лв.  
Адаптер 9.6V 2.75A
Адаптер 9.6V 2.75A
Адаптер 9.6V 2.75А
23.00 лв.  
Адаптер 24V 2.08А
Адаптер 24V 2.08А
Адаптер 24V 2.08А
62.00 лв.  
Адаптер  12V 3A
Адаптер 12V 3A
Адаптер 12V 3A
14.00 лв.  
Адаптер 12V 2.5A /Datecs
Адаптер 12V 2.5A /Datecs
Адаптер 12V 2.5A /Datecs
35.00 лв.  
Адаптер 9V 1.3mA /DP50,FMP10
Адаптер 9V 1.3mA /DP50,FMP10
Адаптер 9V 1.3mA /DP50,FMP10
30.00 лв.  
Адаптер 9V 1.3A /DPP250
Адаптер 9V 1.3A /DPP250
Адаптер 9V 1.3A /DPP250
35.00 лв.  
Акумулаторна батерия Li-Ion 3.7V2200mAh
Акумулаторна батерия Li-Ion 3.7V2200mAh
Акум.бат.Li-IonLi-Ion 3.7V2200mAh
17.00 лв.