Промоции
 
Инструкции

Виж инструкциите! - Кратки инструкции за работа с всички модели касови апарати!


 
Количка
0 продукта
 
Марки
 

Електронни везни

Подредба по:
Ел.везна Еликом Si BS 1500 L-1500
Ел.везна Еликом Si BS 1500 L-1500
Si BS 1500 L-1500
1 344.00 лв.  
Ел.везна Еликом Si PL 1500
Ел.везна Еликом Si PL 1500
Еликом Si PL 1500
1 428.00 лв.  
Ел.везна Еликом Si PL-F 1500
Ел.везна Еликом Si PL-F 1500
Si PL-F 1500
1 434.00 лв.  
Ел.везна Еликом EEP-BF 3000 - 15*15
Ел.везна Еликом EEP-BF 3000 - 15*15
EEP-BF 3000 - 15*15
2 076.00 лв.  
Ел.везна Еликом EEP-BF 3000 - 20*20
Ел.везна Еликом EEP-BF 3000 - 20*20
EEP-BF 3000 - 20*20
3 102.00 лв.  
Ел.везна Еликом EEP-В 3000 - 12*10
Ел.везна Еликом EEP-В 3000 - 12*10
EEP-В 3000 - 12*10
1 458.00 лв.  
Ел.везна Еликом EEP-В 3000 - 12*12
Ел.везна Еликом EEP-В 3000 - 12*12
EEP-В 3000 - 12*12
1 536.00 лв.  
Ел.везна Еликом EEP-В 3000 - 15*12
Ел.везна Еликом EEP-В 3000 - 15*12
EEP-В 3000 - 15*12
1 584.00 лв.  
Ел.везна Еликом EEP-В 3000 - 20*15
Ел.везна Еликом EEP-В 3000 - 20*15
EEP-В 3000 - 20*15
2 376.00 лв.  
Ел.везна Еликом EEP-В 3000 - 20*20
Ел.везна Еликом EEP-В 3000 - 20*20
EEP-В 3000 - 20*20
2 580.00 лв.  
Ел.везна Еликом EEP-В 3000 - 15*15
Ел.везна Еликом EEP-В 3000 - 15*15
EEP-В 3000 - 15*15
1 758.00 лв.  
Ел.везна Еликом ET 2000 TPS
Ел.везна Еликом ET 2000 TPS
Еликом ET 2000 TPS
2 346.00 лв.  
Ел.везна Еликом Si PL 3000
Ел.везна Еликом Si PL 3000
Еликом Si PL 3000
1 428.00 лв.  
Ел.везна Еликом Si PL-F 3000
Ел.везна Еликом Si PL-F 3000
Еликом Si PL-F 3000
1 434.00 лв.  
Ел.везна Еликом EEP-В 5000 - 20*15
Ел.везна Еликом EEP-В 5000 - 20*15
EEP-В 5000 - 20*15
2 940.00 лв.  
Ел.везна Еликом EEP-В 5000 - 20*20
Ел.везна Еликом EEP-В 5000 - 20*20
EEP-В 5000 - 20*20
3 336.00 лв.  
Ел.везна Еликом EEP-BF 5000 - 20*20
Ел.везна Еликом EEP-BF 5000 - 20*20
EEP-BF 5000 - 20*20
3 540.00 лв.  
Ел.везна Еликом E-SS 15/30 30*30
Ел.везна Еликом E-SS 15/30 30*30
E-SS 15/30 30*30
816.00 лв.  
Ел.везна Еликом E-SS 150 40*50
Ел.везна Еликом E-SS 150 40*50
E-SS 150 40*50
954.00 лв.  
Ел.везна Еликом E-SS 150 45*60
Ел.везна Еликом E-SS 150 45*60
E-SS 150 45*60
1 194.00 лв.