Промоции
 
Инструкции

Виж инструкциите! - Кратки инструкции за работа с всички модели касови апарати!


 
Количка
0 продукта
 
Марки
 

Електронни везни

Подредба по:
Ел.везна Ведиком VDI 15/30 платформенa едноопорнa
Ел.везна Ведиком VDI 15/30 платформенa едноопорнa
Ведиком VDI 15/30
552.00 лв.  
Ел.везна Ведиком VDI 150/300 платформенa едноопорнa
Ел.везна Ведиком VDI 150/300 платформенa едноопорнa
Ведиком VDI 150/300
816.00 лв.  
Ел.везна Ведиком VDI 3/6 платформенa едноопорнa везнa
Ел.везна Ведиком VDI 3/6 платформенa едноопорнa везнa
Ведиком VDI 3/6
510.00 лв.  
Ел.везна Ведиком VDI 6/30 платформенa едноопорнa везнa
Ел.везна Ведиком VDI 6/30 платформенa едноопорнa везнa
Ведиком VDI 6/30
552.00 лв.  
Ел.везна Ведиком VDI 60/150 платформенa едноопорнa везнa
Ел.везна Ведиком VDI 60/150 платформенa едноопорнa везнa
Ведиком VDI 60/150
630.00 лв.  
Ел.везна Ведиком VDI 6/15 платформенa едноопорнa везнa
Ел.везна Ведиком VDI 6/15 платформенa едноопорнa везнa
Ведиком VDI 6/15
510.00 лв.  
Ел.везна Ведиком VDI 300/600 платформенa едноопорнa везнa
Ел.везна Ведиком VDI 300/600 платформенa едноопорнa везнa
Ведиком VDI 300/600
1 200.00 лв.  
Ел.везна Ведиком VDI 30/60 платформенa едноопорнa везнa
Ел.везна Ведиком VDI 30/60 платформенa едноопорнa везнa
Ведиком VDI 30/60
600.00 лв.  
Ел.везна Еликом EEP 15/30 - 30*30
Ел.везна Еликом EEP 15/30 - 30*30
EEP 15/30 - 30*30
474.00 лв.  
Ел.везна Еликом ET 1000/2000 TPS
Ел.везна Еликом ET 1000/2000 TPS
Еликом ET 1000/2000 TPS
2 346.00 лв.  
Ел.везна Еликом Si PL 600
Ел.везна Еликом Si PL 600
Еликом Si PL 600
1 428.00 лв.  
Ел.везна Бимко В3 /В3М
Ел.везна Бимко В3 /В3М
Бимко В3 /В3М
456.00 лв.  
Ел.везна Бимко В6 /В6М
Ел.везна Бимко В6 /В6М
Бимко В6 /В6М
456.00 лв.  
Ел.везна Бимко В15 /В15М
Ел.везна Бимко В15 /В15М
Бимко В15 /В15М
456.00 лв.  
Ел.везна Бимко В30 /В30М
Ел.везна Бимко В30 /В30М
Бимко В30 /В30М
498.00 лв.  
Ел.везна Бимко В30 /В30М
Ел.везна Бимко В30 /В30М
Бимко В30 /В30М
474.00 лв.  
Ел.везна Бимко В60 /В60М
Ел.везна Бимко В60 /В60М
Бимко В60 /В60М
510.00 лв.  
Ел.везна Бимко В60 /В60М
Ел.везна Бимко В60 /В60М
Бимко В60 /В60М
624.00 лв.  
Ел.везна Еликом EEP 3/6 - 30*30
Ел.везна Еликом EEP 3/6 - 30*30
EEP 3/6 - 30*30
474.00 лв.  
Ел.везна Еликом EEP 30/60 - 30*40
Ел.везна Еликом EEP 30/60 - 30*40
EEP 30/60 - 30*40
504.00 лв.